Mionas CV

Erhvervserfaring

2016
Fælleshus Frydenlund
Marketing – udarbejdelse af sociale media’s kontekst, video- og billedredigering, fotografering, brochurer og forskellige ad hoc opgaver

2015
NewFocus
Udvikling af app, oversættelse og international forståelse
Film Projekt Gellerup
En projektbaseret ansættelse hvor video- og multimedieproduktion var mit primære ansvar. Alt fra koncept, shooting og videoredigering var en del af dette spændende forsøgsprojekt.

2014
Børnehuset Tusindben
Webmaster og webdesign af BørneIntra siden. Stillingen inkluderede udarbejdelse af det visuelle materiale samt kommunikation og tekstindhold.
Itching-Scratching Film Festival Webmaster og Social Media Manager.
Stica Internationalt IT- og kommunikationsmedarbejder med ansvar for online markedsføring, kundesupport og udvikling af nye apps.

2013
Stavtrup Dagtilbud
Kommunikationsmedarbejder og webmaster inkluderet udarbejdelse af grafisk materiale og design. Dertil har jeg haft ansvar for intern undervisning i systemer og vedligeholdelse af platformen.

2012
Balkan Express Kulturprojekt
Et frivilligt kulturinitiativ, hvor jeg har været med til at organisere og arrangere film og musik events, men ansvar for IT og markedsføring.

2008
Regionshospital Randers
IT-supporter med hotline og administrative opgaver som bruger- og kodeoprettelser, hardware vedligeholdelse, osv.

2004
Lokalcenter Rosenvang
Webmaster, IT-medarbejder – studiejob
Opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden, billedbehandling, udarbejdelse af informationsmateriale og andre administrative opgaver.

Uddannelse
2003 – 2006
Bachelor i Inforationsvidenskab, Århus Universitet Kommunikation, teknologihistorie, organisationsanalyse, programmering og systemudvikling, værktøjer i computerarbejde, videnskabsteori.

2001 – 2003
Multimediedesigner, Århus Tekniske Skole Kommunikation og formidling Markedskommunikation, kommunikation og mediesociologi. Virksomheden – organisationsdesign, strategiudvikling, samfund og teknologiudvikling. Interaktionsudvikling – interaktionskonstruktion, brugerforståelse og databaser Visualisering og konceptudvikling – multimediedesign, udarbejdelse af brugervenlig og funktionel webdesign.
Efteruddannelse og kurser

2016
Online marketing, Bigum & CO

Hjemmesider er virksomhedens salgsstrategier og visitkort. Jeg kan hjælpe med at fylde op gennem følgende discipliner:

SEO/Søgeordsoptimering – Jeg sørger for at din virksomhed kommer højere op i Google, når en potentiel kunde søger på nøgleord relateret til din virksomhed.

Google Analytics
– Jeg kan analysere den trafik som kommer til din virksomheds hjemmeside. De besvarer med andre ord, hvordan finder dine kunder dig? Og finder de det de skal?

Konverteringsoptimering – Jeg kan analysere og forbedre kundens adfærd på virksomhedens hjemmeside, så der skabes de bedste forudsætninger for et konverteret salg (på fagsprog kalder man det split-testing).

Content marketing – Produktion af tekstindhold til online marketing

E-mailmarketing
– Hvordan skaber vi en salgssucces med nyhedsbreve

Social Media – Hvordan laver og eksekverer vi strategier i social media.

Google Adwords – Annoncer på Google.

2013
Kursus i administration og vedligeholdelse af det kommunale BørneIntra system

2012
WordPress og Joomla CMS systemer

2011
Lær journalistik

2010

Adobe pakke kursus (Photoshop, Dreamweaver, Illustrator, InDesign)

Sprogkundskaber
Dansk: flydende i skrift og tale
Engelsk: meget god i skrift og tale
Bosnisk/ kroatisk / serbisk: modersmål

Personlig Profil:
Vi har i vores familie valgt at jeg tager mig af børnene, mens de var små, hvorfor de seneste år har været hovedsageligt tilegnet mine børn, som nu er 5 og 3 år. Moderskab har lært mig en del om superkoordinering, selvtillid, styrke, ansvar, timing og ikke mindst udholdenhed.
Mine egne interesser er svømning, læsning, fotografering og natur. Jeg kan godt lide at se en god film og hygge med venner. Jeg tager også gerne online IT-kurser på fx lynda.com og kreative kurser som mixed media og scrapbooking.